Even een kort berichtje
Lieve allemaal,
Ik wil jullie bij deze bedanken voor alle lieve berichtjes die ik nog elke dag krijg. Ze doen me heel goed. Het drukke leven in Nice is echt begonnen. Ik heb heel veel les en opdrachten. Daarnaast hebben we elk weekend een bezoeker. Wat natuurlijk ookheel erg leuk is!
Volgende week heb ik het eindelijk wat rustiger en dan zal ik weer eventjes een verslag schrijven. Want ik heb de afgelopen tijd heel veel gezien en meegemaakt. Ook zal ik even reageren op alle mailtjes!! Ik ben jullie niet vergeten hoor!!
Liefs!!
Wij jou ook niet lieve Juud!
xxx succes!
Hee juud!
Alleen maar leuk die bezoekers! =) Misschien ook wel fijn toch dat drukke leven?! Dan heb je wat afleiding en weet je weer waarom je daar zit ;)!
Ben benieuwd naar je nieuwe verhalen! Een fijn weekeinde iig!!
Xxxx nic
Leuk weer wat van je te horen. Heerlijk dat je zoveel bezoekers krijgt, een leuke afleiding in je hectische leven.
Nog veel plezier daar.
Lieve Judith,
Fijn, jij kan iets van je laten horen. Je begrijpt ons. Ondanks ons aller verlies en verdriet wensen wij jou een behouden vaart.
Groetjes Ien en Ab
Lieve Juduth
Wat leuk om je berichtje van uit Nice te krijgen, ik ga even verder zoeken wat je al eerder schreef. heel veel succes en liefs ,
Tante meleentje
Leni
Ben weer benieuwd naar al je verhalen Juud!
Succes met alle drukte en geniet tussendoor natuurlijk ook volop!
Dikke kus, Fran
Lieve Judith,
Ondanks het feit dat je het zo druk hebt, vergeet je ons niet! Emil en Juliëtte hebben het zo leuk gevonden dat je belde op hun verjaardag. Erg lief van je. Bedankt en toi toi met de studie!
Liefs van ons allemaal, Emile
Juudje!
ik wil terug! het is hier zoo koud! en ik mis de ijsjes en het frambozengebakje :D ik mail je snel de foto's en snel skypen he :) Veel plezier met Robin lief :)
xx
Hi Judith,
Heb je site even gecheckt hoor. Mooie foto's staan er op. Lekker weer daar zo te zien. Nog steeds zulke hoge temperaturen? Hilke kwam toch ook nog bij je langs in november? Nou nog heel veel plezier daar, geniet ervan, niet te veel denken aan thuis, behalve aan je lief natuurlijk ;) want deze tijd krijg je nooit meer terug!
Liefs Femke (van Albufeira;))
Hee Judith,
wat leuk om belevenissen zo te volgen. Volgens mij vliegt de tijd voorbij daar. Geniet ervan en succes!
Groetjes Reinier
Hoi Judith,
fijn om te horen dat je het goed maakt. Doe je best want dat zal niet altijd meevallen! Veel succes en liefs,
Jan en Denise
Hilke en Laura geniet van jullie uitje en Judith van je bezoek! In Nice schijnt het zonnetje, hier is het droog :-)
Liefs uit Schiedam