Judith-in-Nice.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Judith

Carlijn

Ik reis letterlijk en figuurlijk met u mee,haha! Toedeloe,xx

Marjolein Boer

Ik reis stiekem ook een beetje mee!!!!! Ik ga namelijk al je verhalen lezen en dan ben ik toch ook een beetje in Nice;)

Ik ga je missen chick!!!

Jorik

Lieve juud.
heeeel veeel succes en plezier in nice.
geniet ervan en doe je best je kan het
ga je missen
dikke kuss.
en 2011 word een jaar van elkaar vaker zien (L)
xxxx

Willemijn

Ik heb deze site gelijk bij mijn favorieten gezet!!

Michelle

Hej Juud!

hoorde van Nicole dat je het grote avontuur op gaat zoeken. Heel veel plezier en succes. ga er lekker van genieten!

liefs

Natasja

Nicht!

Heel erg veel plezier en geniet ervan he!
Ik zal je verhalen en foto's zeker gaan bekijken en lezen!

Liefs!!

Hilke

Je voyage avec toi bien sur! Juud, heel veel plezier in t mooie nice...! Maar ik zie je morgen nog ffies
Dikke kus!

kyra

heey judith, wat leuk dat je dit gaat doen!!!! ik ga je verhalen lezen. groetjes en bon voyage! ;)

sonja

Ha lieverd!!
Gaat het een beetje??
Vandaag met mama naar Gouda geweest,niet naar lady sting,want we wisten niet voor wie we iets moesten kopen!!!!!
Je appartement ziet er echt cosy uit!
Je bent al aardig ingeburgerd,hè!
Een hele dikke kus!!xx